May 3, 2024

Molba sudije da prekine meč kada su videli protiv koga igraju.

1 min read

Fudbalska utakmica u Španiji između ekipa mlađih kategorija izazvala je različite reakcije. Nije neuobičajeno da se u mlađim kategorijama događaju izuzetno ubedljive pobede, ali 40 golova razlike je stvarno previše. U pojedinim momentima oni su čak odbijali da pređu centar. Trener Hihona je priznao da se ni malo nije radovao ovom meču.

*”Bila je ovo utakmica koju nisam želeo da odigramo. Rotirali smo, svi su igrali, ali ja nisam želeo da igramo”*, izjavio je Marino de Luanko koji dolazi iz malog mesta sa svega 5.000 stanovnika. *Trudimo se da ohrabrimo decu koliko god možemo, ali gubimo iz nedelje u nedelju. To je demorališuće.

Međutim, nastavljaju da dolaze na treninge sa entuzijazmom, ali imaju osećaj da će šta god da urade, rezultati da ostanu isti. *

Utakmica u mlađim kategorijama traje 80 minuta, a posle prvog poluvremena rezultat je bio 17:0. Kako prenosi “Marka”, igrači Hihona su molili sudiju da prekine utakmicu. *”Ne može, moramo da igramo 80 minuta”*, bio je kratak odgovor od arbitra.

*”Zaustavite igru, ovo je nemoguće. Oni čak ni ne žele da imaju loptu”*, između ostalog su komentarisali dečaci iz Hihona.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.