April 21, 2024

Evo zbog čega Nikola Jokić nije bio na sahrani Dejana Milojevića

1 min read

Od njega su se mnogi oprostili, došao je i trener Golden Stejta Stiv Ker zajedno sa saradnicima. Mnogi su se pitali zašto on nije došao. Odgovor je prilično jednostavan, zbog rasporeda Denvera i klupskih obaveza. Put iz Amerike do Srbije, pa povratak i sve to u momentima kada se Nagetsi bore za prvo mesto na Zapadu bio bi predug i verovatno bi mu i zbog svega toga bilo potrebno još vremena i za emotivni oporavak.

Posle toga slede dueli sa Sakramentom, koji ih je nedavno razbio sa 29 poena razlike, pa sa Vašingtonom i Portlandom. U ponedeljak 26 februara (1 ujutru po našem vremenu) gostovaće Golden Stejtu, timu u kom je Milojević radio. Srpski centar nije želeo da privlači pažnju svojim izjavama, pa je tako odlučio da ne priča previše o Dekiju. “Volim ga”, rekao je Nikola na temu koja mu je veoma bolna, a zatim nastavio: “Moja porodica je u šoku.

ja volim celu njegovu familiju. Ne želim da pravim cirkus od toga”, poručio je Jokić koji je nedavno nosio majicu sa natpisom “Brate” u njegovu čast.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.