May 2, 2024

Dejan Milojević ispraćen na večni počinak

1 min read

Dejan Milojević, bivši srpski košarkaš i trener, bio je održan u Beogradu u februaru. Oplakivanje je počelo u 13 časova, a sahrana u 13:30.

Tokom ceremonije, novinar i komentator Aleksandar Stojanović održao je emotivan govor, ističući Milojevićevu inspirativnu osobnost, njegov uticaj na ljude i doprinos košarci. Brojne poznate ličnosti srpske košarke, uključujući predstavnike Košarkaškog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Srbije, kao i ljudi iz San Franciska – kao što su Stiv Ker, trener Golden Stejta, i Zaza Pačulija – prisustvovali su Dejanovom oproštaju.

Mnogi su se prisutni emotivno opraštali od Milojevića, ističući njegovu sposobnost da inspiriše i unese radost u živote ljudi. Takođe, Dejanov prijatelj Nikola je izrazio zahvalnost na tome što je Dejan bio izuzetno podržavajući i pažljiv prema svima.

Milojević je ostavio veliki trag u košarci, kako kao igrač, tako i kao trener. Bio je deo tima koji je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj 2001. godine, a postao je i šampion NBA lige 2022. godine kao bliski pomoćnik Stivu Keru u Golden Stejtu.

Milojević je bio omiljen među svima u svetu sporta, a vest o njegovoj smrti je odjeknula širom planete. Njegova inspirativna ličnost, doprinos košarci i uticaj na ljude ostavili su dubok trag, kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.