May 8, 2024

ADMIRALBET podelio prvu polovinu vaucera za nagradna putovanja.

1 min read

Svakog dana od 1. januara do 24. februara dodeljuje se nagradno putovanje za dve osobe na neko od tropskih letovališta. Ljubitelji sportskog klađenja mogu provesti ovu zimu na plažama Egipta, Dubaija, Maldiva ili Dominikane, ukoliko pogode najveću kvotu u danu na dobitnom tiketu. Mirko je sa ukupnom kvotom 83,63 osvojio letovanje za dve osobe u Hurgadi, dok je Branislav postavio apsolutni rekord dosadašnjeg dela takmičenja sa kvotom 9747,64.

Pored njih, postoje i drugi dobitnici nagradnih putovanja, zajedno sa pogođenim kvotama i osvojenim destinacijama. Svečana dodela vaučera je organizovana u AdmiralBet PUB-u u BEO Shopping Centru, gde su dosadašnji pobednici došli da preuzmu svoje nagrade i uživaju u sjajnoj atmosferi, upotpunjenoj muzikom, keteringom i brojnim drugim iznenađenjima za dobitnike. Pobednici mogu svoja putovanja ustupiti osobi po izboru, u slučaju da nisu u mogućnosti da iskoriste nagradu.

Ostaje još 9 putovanja za dve osobe za Egipat, 2 za Maldive, jedno za Dubai i jedno za Dominikanu, koje će biti dodeljene poslednjeg dana promocije.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.