May 9, 2024

Uživo prenos Srbija – Australija

1 min read

Domaćin je trenutno bez pobede, dok Nemačka ima skor 1-1. U slučaju pobede Brazila, sve tri ekipe imaće po jednu pobedu i dva poraza, a Srbija će skoro sigurno biti među prvih dve ekipe.

Srbija je vrlo blizu Olimpijskih igara, a zanimljivo je da će se košarkaška dešavanja odvijati u Lilu, a ne u Parizu. Australija sigurno sa penala.

Stanković pogađa 70:74. Australija je prinuđena da zatraži tajm-aut.

Naše devojke su imale sjajnu priliku da overe vizu za Olimpijske igre, ali nisu imale dovoljno sreće. Odluka o plasmanu u Pariz će pasti u nedelju nakon utakmica poslednjeg kola kvalifikacija.

Srpkinje mogu u Pariz i u slučaju poraza. Naime, ukoliko Nemačka savlada Brazil, naša reprezentacija će sigurno obezbediti plasman na Olimpijske igre.

Ako Nemačka izgubi sa manje od sedam poena razlike, Srbija ide na OI, kao i u slučaju da Brazil pobedi sa osam ili više poena razlike, jer u tom slučaju Nemačka ostaje bez plasmana na OI. Dakle, našoj reprezentaciji jedino ne odgovara pobeda Brazila od sedam poena razlike.

Ukoliko Brazil savlada Nemačku sa sedam razlike, onda će sve tri ekipe u krugu imati istu koš razliku, pa će odlučivati ukupna koš razlika, u koju ulaze i utakmice protiv Australije. Trenutno Srbija ima 0, Brazil -12, a Nemačka -26.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.