May 8, 2024

Uživo prenos Crvena zvezda – Zadar.

2 min read

Nakon prve četvrtine bilo je 31:12. Prednost je rasla u drugoj četvrtini za čak +31 na poluvremenu 53:22.

U trećoj deonici prednost je narasla na maksimalnih +40 66:26. Zadar je uspeo da smanji krajem treće i početkom poslednje deonice, ali je Zvezda ponovo dodala gas i zabeležila bviše nego ubedljivu pobedu.

Zvezda je prva na tabeli sa učinkom od 17 pobeda i tri poraza. Zadar je trenutno peti sa skorom 11-9.

Najefikasniji u ekipi domaćina bio je Džavonte Smart sa 15 poena. Pratili su ga Jago Dos Santos koji je postigao 13 poena uz sedam asistencija i Džoel Bolomboj sa 11 poena i tri skoka.

U ekipi Zadra se istakao Luka Božić sa 16 poena, sedam skokova i četiri asistencije. Jedini dvocifren uz njega je bio Lovro Mazalin sa 11 poena.

Zvezda je tako prekinula loš niz od tri uazstopna poraza u ABA i Evroligi. U toku sledeće nedelje će se odigrati Kup Radivoja Koraća, a Zvezdu očekuje duel sa ekipom FMP u sredu.

Zvezda će u sledećem kolu Aba lige gostovati Mornaru, a Zadar dočekuje Split. kola ABA lige.

“U nedelju igramo izuzetno važnu utakmicu za plasman u ABA ligi i to na našem terenu. Zadar je izuzetno opasan tim, u seriji dobrih rezultata i zaista moramo da budemo spremni da odigramo dobru utakmicu”, rekao je trener Zvezde Janis Sferopulos.

“Crvena zvezda uz Partizan je najteži mogući protivnik i to u gostima, dolazi nam dva dana nakon utakmice s Dinamom. Imamo minimalno vremena za pripremu utakmice, što znači da se spremamo kao i za svaku abaligašku ekipu.

Idemo tamo u jednom dobrom raspoloženju, nadamo se da možemo odigrati dobru utakmicu, da vidimo gde smo u odnosu na jednu takvu kvalitetnu ekipu. Popunjeni su na svim pozicijama kvalitetnim igračima i na nama je da damo svoj maksimum”, rekao je Danijel Jusup, trener Zadra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.