April 18, 2024

Stojadinović: Saldanja će oboriti rekord transfera

2 min read

Partizan je u zimskom prelaznom roku imao brojne ponude za sjajnog Brazilca. Navodno, na stolu su imali ponudu od 10 miliona evra, ali crno-beli nisu želeli da se odreknu svog najboljeg igrača.

Stojadinović veruje da nisu pogrešili i da bi Brazilac na leto mogao da obori rekord izlaznih transfera u srpskom fudbalu. Trenutno su na vrhu liste Nemanja Radonjić (Marsej) i Stefan Savić (Fiorentina) koji su plaćeni po 12 miliona evra.

“Ako je Partizan za Saldanju zaista imao deset miliona evra na stolu, imaće ih i u junu. Velika je dobit što su zadržali takvog igrača.

Bore se za titulu, imaju bod više od Zvezde, imaju dobru ekipu i neće odustati do kraja. Saldanja bi mogao mnogo da im donese.

Gledajući kako cene igrača rastu, ne bi me čudilo da Saldanjin transfer na kraju bude najveći u istoriji srpskog fudbala”, kaže za “Informer” Stojadinović. Gol sjajnog napadača u Superligi Srbije ove sezone.

“Od početka sam govorio da je Saldanja igrač koji pravi razliku. Komotno bi mogao da igra u nekom španskom klubu.

Nije nivo Reala i Barselone, ali u bilo kojem prosečnom klubu iz Primere, mogao bi da bude jednako dobar kao u Srbiji. Bio mi je u Deportivu trener čuveni Arsenio Iglesijas i jedno vreme smo imali nekog klinca koji se gurao da igra.

Davao je golove na 3:0 ili 4:0. Kad ga je trener sklonio, a mali se bunio, ovaj mu je objasnio da pravi špicevi daju ključne golove.

Baš te ključne daje Saldanja. Mnogo puta je povukao ekipu, dao prvi gol ili kada je bilo gusto.

Malo golova je dao koji nisu imali nikakav uticaj na rezultat” istakao je poznati fudbalski menadžer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.