April 21, 2024

Boško Janković zove navijače Crvene zvezde

1 min read

Igrača i podstakao navijače da budu vetar u leđa crveno-belima u pohodu ka sedmoj uzastopnoj šampionskoj tituli. Redovno pratim utakmice Crvene zvezde i dešavanja u klubu. Siguran sam da su se navijači uželeli Marakane, nakon zimske pauze koja dugo traje u srpskom fudbalu.

Kao neko ko je igrao pred ispunjenim tribinama Zvezdinog stadiona, mogu iz iskustva da kažem da nema lepšeg osećaja za jednog igrača od onog kada izađe na teren iz tunela i oseti huk Delija. Svaka utakmica je veoma bitna, a sezona se nastavlja od Voždovca – kazao je Boško Janković. Čuo sam da je klub omogućio besplatan ulaz, te sam siguran da će zvezdaši iskoristiti lepo vreme i napraviti sjajnu atmosferu na prolećnoj premijeri.

Kad god sam u mogućnosti pratim utakmice uživo, te je dolazak na prolećnu premijeru obavezan. Ciljevi u Zvezdi su uvek jasni, to je dupla kruna na kraju sezone. Siguran sam da ekipa ima kvalitet i da će uz pomoć navijača, koji su uvek bili simbol Crvene zvezde uspeti da nastavi niz osvajanja titula – smatra Boško Janković.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.