May 9, 2024

Milan Gurović critica a Duško Ivanović.

1 min read

U razgovoru za “K1”, otkrio je da su crveno-beli imali priliku angažovati prve zvezde Baskonije – Hauarda i Monekea, ali da ih navodno Ivanović nije želeo u timu. “Nekoliko kardinalnih grešaka je trener napravio, ne Sferopulos nego onaj pre njega, svi znamo ko je bio. Doveo je neke igrače, a bili su mu nuđeni Hauard i Moneke iz Baskonije. Bili su na spisku i nuđeni.

Ivanović ih nije hteo, nisu bili po njihovom ukusu, paradoksalno je što im je sada trener. Duško Ivanović je selektirao ovu ekipu. Sramota je da ti nemaš ekipu konkurentnu za Top 8, uz takvu armiju navijača*”, poručio je Gurović. Gurović smatra da su crveno-beli pogrešili s dovođenjem Gilespija i Smarta.

“Pošto nisam u upravi Crvene zvezde, ali biću, to mogu da otkrijem i biće mi čast da budem deo takvog projekta. Što se tiče Gilespija, da se pitam ne bih ga doveo. Jer, ako nije odgovarao Pablu Lasu u Minhenu, jednom od najboljih evropskih trenera, onda ne treba ni nama. Kao ni Smart, koji dosad nije pokazao ništa”, istakao je Gurović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.