May 8, 2024

Young Players in Red Star and Partizan

1 min read

The text is in Serbian. Here is the text broken into logical paragraphs:

“Za mlade naraštaje koji su već na neki način afirmisali u Superligi, ovo će biti polusezona u kojoj će prilika biti pružena još nekolicini momaka. Andrija Maksimović, Vladimir Lučić, Jovan Šljivić, Nikola Knežević, braća Mituljikić.

Jako puno materijala i “štofa” za potencijalno velike prihode od transfera u budućnosti. “On je već bio u Zvezdi i zna šta se očekuje i ja sam uvek za to da se dovode igrači iz Srbije, jer poznaju mentalitet kluba. Radojević je klasičan levi spoljni, može da pokriva i celu stranu.

Voleo bih da dobije šansu, jer sam siguran da može da izdrži taj pritisak. To je dete Zvezde i dajem apsolutnu podršku kada se guraju mladi igrači. Samo je potrebno naći balans između toga šta očekujete od tih igrača, jer njihova cena svakom utakmicom u prvom timu značajno raste – rekao je bivši igrač crveno-belih.

“Tu su i Janko Jevremović i Nemanja Trifunović – oni zaista imaju veliki potencijal i dobra je stvar što je Duljaj na slatkim mukama. Bilo koga da stavi u tim od tih momaka, mislim da neće pogrešiti. Opet, to zavisi i od utakmica i od svih pratećih stvari – istakao je strelac čuvenog gola iz penala za plasman u Ligu šampiona.”

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.