May 9, 2024

Nikola Jokić razbija Janisa i Milvoki brutalnim tripl-dablom

1 min read

Uspeli su da prvih 12 minuta završe sa samo jednim poenom minuta, a na poluvremenu ni “pola koša” nije razdvajalo dve ekipe pošto je rezultat bio 56:56.

Milvoki je odigrao slabu treću deonicu u kojoj je postigao samo 19 poena nakon čega u poslednjih 12 minuta nisu mogli da se vrate.

Jokić je već posle tri četvrtine imao tripl-dabl učinak, a meč je završio sa 25 poena, 16 skokova, 12 asistencija, tri ukradene lopte i dve blokade. Bio je to 14. tripl-dabl u sezoni, a ukupno 119. za Somborca koji je prišao trećem mestu večne liste i Medžiku Džonsonu koji je odigrao 19 ovakvih utakmica više od Jokića.

Šutirao je slabo za njegove standarde, samo 10 od 25 šuteva je pogodio iz igre, uključujući i jednu trojku iz šest pokušaja. Džamal Marej je bio najefikasniji sa 35 poena, dok je na drugoj strani Janis Adetokumbo utakmicu završio sa 29 poena i 12 kokova.

Denver sada ima učinak od 33 pobeda i 15 poraza, dok je Milvoki ostao na 32 trijumfa, a zabeležio 15 izgubljenu utakmicu. Oba tima se trenutno nalaze na drugom mestu svojih konferencija – Nagetsi na zapadu, Baksi na istoku.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.