April 24, 2024

Dušan Alimpijević izazvao incident u Turskoj hvatanjem za međunožje

1 min read

Alimpijević je tokom karijere vodio Bursu koja je na pomenutoj utakmici doživela ubedljiv poraz (88:59), a sada bi Srbin mogao da se nađe u velikom problemu jer će protiv njega biti pokrenut sudski postupak.

Bursa se oglasila saopštenjem u kom je osula paljbu po Alimpijeviću. Odvratno ponašanje srpskog trenera Dušana Alimpijevića, koji je dve i po godine jeo hleb Burse i Bursaspora, počev od situacija pre meča, pa sve do samog meča, gledali su ne samo prisutni navijači, već i oni kraj malih ekrana. U stvari, mislimo da je srpski trener Dušan Alimpijević, koji svake nedelje pravi različite skandale i ima problema sa mnogim sportistima i trenerima, ovako nešto uradio ne da bi uvredio Bursaspor, već kako bi ponizio Tursku i turski sport.

Povodom ove sramote i dotične osobe, pozivamo Tursku košarkašku federaciju i sve naše političare koji predstavljaju naš grad da preduzmu neophodne korake kako bi dotičnu osobu kaznili na najvišem nivou. Sve sudske procese pokrenuće naš klub protiv osobe koja je počinila ovaj gnusni čin – stoji, između ostalog, u saopštenju Burse.

Kako će se ovaj slučaj završiti i da li će Alimpijević biti kažnjen, ostaje da se vidi.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.