May 8, 2024

“It’s strange that the best tennis returner…”

1 min read

Jannik Sinner je igrao tri puta protiv Novaka Djokovića u završnici prošle sezone, pri čemu je stigao do dve pobede. On ističe značaj pobeđivanja takvog igrača i naglašava razliku između mečeva i treninga, ali i ističe da Slemovi predstavljaju drugačiji izazov.

Pominje Alkaraza, Runa i sebe kao predstavnike nove generacije, ističući različite stilove igre ali i zajedničku veru u sebe kao ključnu prednost. Sinner takode izražava poštovanje prema Novaku i Rafaelu, kao i želju da uči od njih.

Nakon postignute pobede protiv Novaka, Sinner otkriva da je osećao razočaranje nakon gubitka trećeg seta, ali ističe pozitivne aspekte svog nastupa. Takođe, komentariše i Novakovu izjavu o svojoj lošoj igri, navodeći da je to deo tenisa, ali da istrajnost i strpljenje igraju ključnu ulogu u postizanju napretka.

Govoreći o ulozi svog trenera Darena Kejhila, Sinner ističe značaj taktike ali i uživanja u njihovom druženju. Osnažen iskustvom i podrškom trenera, Sinner ističe važnost pripreme i napornog rada u ostvarivanju svojih ciljeva.

Sinner se takođe osvrće na dominantnost “velike trojke” na Slemovima i ističe važnost truda i rada u postizanju svojih snova, uz poštovanje prema drugim uspešnim igračima kao što je Alkaraz.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.