May 17, 2024

Monika Seleš replies to Đoković

1 min read

Legendarna teniserka Monika Seleš poslala je divnu poruku podrške Novaku Đokoviću. Pobedom nad Tejlorom Fricom, Novak je stigao do 33. titule. Nakon meča, srpski as je biranim rečima govorio o Moniki i otkrio da je ona bila njegov idol kada je počeo da se bavi tenisom.

“Volim Moniku, Monika mi je bila u glavi dok sam odrastao u Srbiji, svakoga dana. Jelena Genčić je radila i sa Monikom, tako da sam slušao mnogo o njoj – kako ona spava, jede, trenira.. ovo ili ono… Bila mi je jedan od idola u detinjstvu, bio sam nervozan pre nego što je trebalo da je upoznam. Imala je neverovatnu karijeru, naročito dobro igrala je ovde – svi se pitamo koliko daleko je mogla da ode da se nije desilo ono što se desilo. Sve najlepše o njoj”, rekao je Nole.

Njegov govor oduševio je legendarnu šampionku, koja je ekspresno uzvratila istom merom. “Odavno sam prestala da brojim Novakove gren slem titule – još odavno sam znala da će oboriti sve rekorde i da će postaviti neke jako teške za naredne generacije. Samo bih volela da smo igrali u isto vreme, bilo bi super da smo odigrali jedan miks zajedno, to bi bilo fenomenalno. Hvala ti, Novače, na zahvalnosti i na poštovanju i – idemo, osvoj Australijan open”, napisala je oduševljena Monika na Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.