May 6, 2024

Drejmond Grin iznosi svoje mišljenje o Milojeviću: Evo kakav je bio Deki…

1 min read

Košarkaš Golden State Warriorsa, Drejmond Grin, emotivno je govorio o Dejanu Milojeviću. On je podijelio svoje misli o Dekiju i istakao kako su svi osjetili gubitak sjajne osobe.

Grin je počeo svoje izlaganje prisjećanjem na razgovor s Klejom, suigračem, koji je jednom prilikom upitao: “Šta je sa Dekijem danas?”. To je, prema Grinu, jedan od najzanimljivijih trenutaka koje je doživio s Dekijem. Grin je naglasio da svatko ima svoje čudne dane, pa često dolazi u svlačionicu i pita se kakav će dan imati trener.

Grin je nastavio govoriti o Dekiju, istaknuvši da nije znao koju lošu osobinu ima. Deki je uvijek bio pametan i unosio odličnu energiju. Bez obzira na to što bi gledao sa strane, uvijek bi osjetili njegovo prisustvo. Grin je opisao kako bi Deki prišao, rukovao se, zagrlio i smijao. On bi ga pitao: “Šta ima, brate?” i uvijek se smijao. Deki je bio posebna osoba, a kada bi se to povezalo s njegovim genijem u košarci, osjećali biste prisustvo jednog izvanrednog čovjeka.

Grin je zaključio svoje izlaganje izražavajući tugovanje zbog gubitka sjajne i nevjerojatne osobe. Dejan Milojević, čuveni srpski košarkaš i trener, preminuo je prošle nedelje od posljedica srčanog udara u 47. godini. Svi koji su ga poznavali osjećaju prazninu zbog gubitka ove iznimne osobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.