May 19, 2024

Željko Obradović on Dejan Milojević

2 min read

Košarka nije glavna tema na ovoj utakmici, već se fokusira na oproštaj od Dejana Milojevića koji je nedavno preminuo. Pre utakmice, prikazan je emotivan film o Dejanu i navijači su skandirali njegovo ime. Nakon meča, trener Željko Obradović počeo je konferenciju izražavajući svoje mišljenje o Dejanu i njegovom gubitku. On naglašava da je ovo što su navijači uradili pokazatelj koliko je Dejan bio voljen i da je poseta na utakmici bila najveća u ABA ligi, što je zasluga upravo njemu. Obradović ističe da je sve ostalo manje važno u poređenju sa Dejanovom smrću.

Potom, Obradović spominje inicijativu da se južna tribina “Beogradske arene” nazove po Milojeviću i podržava takvu ideju. On dodaje da su se vratili iz Atine i odradili trening bez ikakvih problema, jer se Kevin oporavio od povrede koja ga je sprečila da putuje. Obradović izražava zabrinutost zbog situacije u Atini i oko sebe ima prijatelje koji su bolesni, pa apeluje na oprez i zahvaljuje što su zdravi i nadaju se da će ostati tako.

Obradović se zatim seća Dejana Milojevića i ističe da su majice koje su napravljene u njegovu čast vrlo posebne. On opisuje Dejana kao najvećeg borca i srčanog čoveka s kojim je sarađivao. Obradović naglašava da je Dejan bio omiljen među igračima, navijačima i svima koji su ga poznavali i da je imao mnogo uspeha i lepih trenutaka u karijeri. Nažalost, njegova prerana smrt je prekinula njegov napredak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.