May 18, 2024

Golden State objavio video snimke iz Arene

1 min read

Milojeviću je u noći između utorka i srede pozlilo u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju, gde se nalazio sa svojim klubom Golden Stejt Voriorsima. On je rođen 15. aprila 1977. godine u Beogradu i ima bogatu sportsku karijeru.

Milojević je igrao za nekoliko klubova tokom svoje karijere, uključujući Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju i Galatasaraj. Nakon toga, vratio se u Partizan 2009. godine gde je završio svoju igračku karijeru. Tokom svoje karijere, osvojio je dve titule prvaka države sa Partizanom, a takođe je bio i MVP domaće i regionalne lige.

Nakon završetka igračke karijere, Milojević se okrenuo trenerskom pozivu. Počeo je svoju trenersku karijeru 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Nakon toga, proveo je jednu godinu kao trener Budućnosti iz Podgorice, pre nego što je 2021. godine odlučio da ode u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je postao NBA šampion 2022. godine.

Milojević takođe ima uspehe i sa reprezentacijom Srbije. Osvojio je titulu šampiona na Evropskom prvenstvu 2001. godine u Turskoj, predstavljajući našu zemlju na najvišem nivou.

Nažalost, Milojeviću je pozlilo i nedavno je preminuo od posledica srčanog udara. Njegova izuzetna sportska karijera i ostavština ostaće upamćeni u svetu košarke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.