May 18, 2024

Đoković izbezumljen na tim, brze se javio odgovor

1 min read

U prvom delu igre, Novak je imao problem da pronađe so u “paketu” iz svoje torbe. To ga je iznerviralo i pokušao je da skrene pažnju svom timu koji se nalazio na tribinama. Nažalost, niko iz njegovog tima nije primetio njegovo upozorenje, što je samo povećalo Novakovu frustraciju. Odgovor koji je dobio nije bio od pomoći i dodatno je iznervirao Novaka.

Prvi set je bio izuzetno zahtevan, trajao je čak 85 minuta, i završio se u taj-brejku. S obzirom na to da je meč počeo tokom najveće vrućine, nije iznenađujuće što je Novak bio posvećen održavanju optimalnog stanja za visok nivo igranja. Njegov cilj je bio da se održi fizički jak i koncentrisan tokom celog meča.

Novak, kao aktuelni šampion, zna koliko je važno ostati fokusiran i spremnost na visok nivo tokom svakog seta. Stoga je tražio način da se prilagodi okolnostima i održi svoju formu. Njegova posvećenost i borbenost su mu pomogli da se izbori sa izazovima teškog meča.

Sve u svemu, Novak je pokazao svoju odlučnost i sposobnost da se suoči sa neočekivanim situacijama tokom meča. Njegova želja da ostane u vrhunskoj formi i borba za svaki poen su mu omogućili da se izbori sa teškim prvim setom i ostane konkurentan tokom celog meča.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.