May 19, 2024

Barbara Šet grabs Novak’s hand

2 min read

Nik Kirios se pridružio Niku Kirjosu, a zatim i Barbari Šet. Stao je kraj prelepe voditeljke i analizirao dešavanja sa terena. Sve je počelo njenim smejurijom.

Novak Đoković je pobedio posle četiri seta igre, a prvi gem je trajao čak 16 minuta. “Bio je jedan od najdužih gemova koje sam ikada igrao. Bilo je baš vruće na terenu, najtopliji dan u godini. Tejlor je izašao sa jasnim planom, pritiskao me sa osnovne linije i terao me da trčim. Stalno sam bio u zaostatku i mučio sam se fizički i mentalno. Ipak, u trećem setu sam se dobro oporavio jer je sunce zašlo i temperatura je pala, što je olakšalo igru.”

Umor je polako stizao Tejlora, što se videlo u trećem i četvrtom setu. Ovo je podsetilo Barbaru na čuvenu izjavu Endija Rodika da Novak prvo uzima noge, telo, pa dušu. Novak je odgovorio da se slaže s tim, jer je zaista uzimao noge Tejlora, ali i on je dosta trčao. Novak je takođe priznao da mu nije išla dobro realizacija brejk lopti, posebno u drugom setu, iako je imao mnogo šansi. Tejlor je nalazio rešenja i Novak je morao da mu čestita i nastavi dalje.

Kada je Barbara pomenula da je Tejlor nervozan jer mu je to bio prvi intervju, Novak je složio s tim i pohvalio Tejlora za njegov rad kako na terenu tako i u ulozi komentatora. Novak je istakao da voli Barbaru, Matsa Vilandera, Džima Kurijera i Tima Henmana. Takođe je naveo da je Tejlor poznat kao kontroverzna ličnost jer uvek govori ono što misli.

Kada ga je Barbara upitala o daljem toku turnira, Novak je odgovorio da očekuje da prođe u finale. Barbara ga je tada uhvatila za ruku i podigla je uvis, rekavši da će onda osvojiti turnir. Novak je humbno odgovorio da mora ostati skroman, da ima samopouzdanje, ali da će sve biti sve teže kako turnir bude napredovao. Zaključio je da mora da se pripremi za to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.