May 7, 2024

Season Record of Brutal Jokić

1 min read

Košarkaši Denvera su odneli pobedu u gostima protiv Vašingtona rezultatom 113:104, a ključni igrač u ovoj utakmici bio je Nikola Jokić. Srpski centar je pružio fantastičnu partiju, dominirajući na terenu i postigavši lični rekord sezone po broju poena u jednom meču.

Duel protiv ekipe “Čarobnjaka” je bio u potpunosti pod kontrolom Nagetsa, koji su od samog početka meča držali prednost. Jokić je završio utakmicu sa 42 poena, 12 skokova, osam asistencija, dve ukradene lopte i dve blokade. Impresivno je da nije imao nijednu izgubljenu loptu, a efikasnost u šutu je takođe bila izvanredna, sa 15 pogodaka iz 20 šuteva – svi su bili za dva poena. Sa linije slobodnih bacanja je bio precizan 12 od 14 puta.

Osim postizanja više od 40 poena, Jokić je još jednom pokazao svoju magiju u dodavanjima, oduševljavajući Ameriku, navijače Denvera i sve ljubitelje košarke širom sveta.

Posle ove pobede, Denver Nagetsi su ostvarili učinak od 30 pobeda i 14 poraza, dok je ekipa Vašingtona zabeležila samo sedam pobeda i 35 poraza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.