April 21, 2024

Razgovor Sferopulosa o igračima koji su povređeni

1 min read

“Mislim da smo danas bili koncentrisani i fokusirani. Bili smo ozbiljni od početka. Kako smo završili, zadovoljan sam kako smo reagovali, dobro smo odigrali u odbrani. Bez obzira na protivnika, morate da budete koncentrisani i fokusirani. Možete u suprotnom da imate probleme u ABA ligi, ali i Evroligi. Treba da nastavimo sa ovakvom odbranom, ali i ofanzivno, gde nemamo mnogo problema”, rekao je Sferopulos.

Grk jedino nije bio zadovoljan početkom druge deonice. “Gledajte, na početku druge četvrtine nismo bili konzistentni, tada prvih pet minuta nismo bili dobri na obe strane terena, ali svime ostalim sam bio zadovoljan”.

Zbog čega Zvezda ima padove u igri? “To što idemo gore-dole, to je zbog mentaliteta. Moramo da budemo čvrsti, da igramo dobru odbranu, da dobijamo velike utakmice iz dobre odbrane, to očekujem od igrača”, objasnio je Sferopulos.

Da li je objasnio situaciju sa Nedovićem, Topićem i Teodosićem? “Ne znamo, idemo od dana do dana. Van stroja su, ne znam šta da vam kažem. Osećaju se bolje, ali nije dovoljno da bi igrali”, istakao je Sferopulos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.