May 4, 2024

Otvoren razgovor o Novakovoj izjavi koja je iznenadila mnoge

2 min read

Tejlor je izrazio zadovoljstvo svojom igrom protiv Grka i prvim pobedom nad kolegom iz Top 10 selekcije na jednom Grend Slemu. Osjećao se vrlo zadovoljno s načinom na koji je igrao, posebno u posljednja tri gema kada je igrao izuzetno dobro. Imao je osjećaj kao da donosi prave odluke i izvršava prave udarce, što mu je nedostajalo neko vrijeme.

Tejlor je bio upitan za komentar na Novakovu izjavu da mu trenutni uvjeti odgovaraju i da će pobijediti ako igra na svojoj razini. Tejlor je bio direktan u svojem odgovoru, priznajući da bi i on bio pun samopouzdanja da je pobijedio nekoga osam puta zaredom. Priznao je da mu uvjeti na Australijan Openu više odgovaraju i da su bolji za njega u usporedbi s US Openu ili Sinsinatijem. Međutim, Tejlor je također priznao da treba biti na mnogo višoj razini protiv Novaka i da će se morati podići svoju igru ako želi pobijediti.

Tejlor nije smatrao da je ovo najbolji meč koji je ikada odigrao na Grend Slemu, iako je priznao da je odigrao odlično. Nije igrao protiv igrača kalibra Cicipasa ranije i osjećao se vrlo opušteno prije meča. Istaknuo je da bi volio znati kako uvijek može postići takav osjećaj opuštenosti.

Tejlor je bio zadovoljan svojim nastupima na turniru do sada jer je morao zaslužiti svoje mjesto u četvrtfinalu, budući da nije imao povoljan ždrijeb kao ranije. Bio je sretan što je povratio svoje mjesto unutar Top 10 na ATP listi.

Kada je riječ o očekivanjima od Novaka, Tejlor nije mislio da će on mijenjati strategiju jer nije imao razloga da to učini nakon niza pobjeda protiv Tejlora. Nije očekivao nikakve promjene u Novakovom pristupu njihovom sljedećem meču.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.