May 6, 2024

Novak reveals retirement plans

1 min read

Na ATP listi, Novak je pobedio protivnika, prepustivši mu samo tri gema. Nakon meča, Novak je pričao o svojoj karijeri i priznao da još uvek nema plan kada bi mogao da se povuče iz profesionalnog igranja tenisa.

Novak se osvrnuo na svoju ulogu kao otac i suprug, ističući da uživa u svom privatnom životu i ima i druge obaveze. Nadalje, izrazio je očekivanje da će ove godine osećati manje stresa i biti opušteniji na treninzima, međutim, shvatio je da to nije slučaj i da je i dalje fokusiran i predan kao i uvek.

Tokom današnjeg meča, Novak je još jednom pokazao koliko su mu svi detalji igre važni i kako uvek teži da bude sve bolji. Frustrira ga loše izvođenje bilo kog aspekta igre, ali ta vatrena želja da bude uspešan pomaže mu da se održi u konkurenciji.

Novak je istakao da i dalje uživa u procesu igranja tenisa, ne samo zbog finansijskih razloga, već zbog samog zadovoljstva koje pronalazi u igri. Za sebe sebe smatra velikim takmičarem i to je deo njegove ličnosti koji će ga pratiti do samog kraja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.