May 4, 2024

Majka uhapšena nakon što je telo sina pronađeno u drvenoj kutiji

1 min read

Policija je pronašla beživotno telo u kutiji iz lažnog zida, što je pokrenulo istragu vlasti 22. septembra 2023. godine. Nestanak osobe je prijavio jedan od njenih rođaka, koji živi u inostranstvu, a poslednji kontakt sa njom bio je 10. decembra. Robi, koja je prethodno bila osuđena za ubistvo u Floridi oko 1995. godine, postala je glavni osumnjičeni u ovom slučaju.

Prema saopštenju vlasti, Robi je navodno pokušala da se reši tela na nekoliko lokacija širom Floride pre nego što je bila uhapšena. Kada su detektivi upali u njen dom, Robi je pokušala da izvrši samoubistvo gutanjem nepoznatog broja pilula. Zbog toga je prevezena u bolnicu radi lečenja. Nakon što je otpuštena iz bolnice, uhapšena je u subotu i smeštena u pritvorski centar okruga Harison.

Detalji o tome šta su tačno vlasti pronašle u kutiji iz lažnog zida, kao i motiv iza ovog zločina, još uvek nisu otkriveni. Istraga je i dalje u toku, a javnost je šokirana otkrićem beživotnog tela i hapšenjem Robi, koja je već ranije bila osuđena za ozbiljan zločin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.