April 24, 2024

Slavni fudbaler emotivno progovorio o bolesti svog sina

1 min read

Uglavnom se od dece slavnih sportista očekuje da krenu stopama roditelja, ali ipak, to ne mora uvek da bude slučaj. Retko ko uspe da nadmaši svoje roditelje, neki krenu totalno drugim putem, dok neki probaju pa shvate da to ipak nije za njih.

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu pamte Majkla Ovena, slavnog fudbalera, koji je iza sebe ostavio ogroman trag. Ipak, retko ko zna njegovu muku, o kojoj je nedavno pričao.

On je u jednom od intervjua pričao o svom sinu Džejmsu koji ima problema sa vidom, odnosno, dijagnostifikovana mu je Stargartova bolest. – E to je verovatno najgore pitanje, iako to nikada ne pokazujem ili ne govorim bilo kome – rekao Majkl Oven za Dejli Mejl i potom dodao: – Nađete se ili u situaciji da pravdate ili kažete da nije zainteresovan i ljudi vas gledaju i kažu ‘nije zainteresovan za fudbal?’ Onda morate sve objasniti i na kraju završite u razgovoru koji zapravo ne želite voditi s bilo kim.

Kada vam neko priđe u kafani i pita ‘da li tvoj sin igra?’ vi samo želite da promenite temu. To je verovatno bilo najteže tokom godina. Džejms verovatno nije uživao u fudbalu koliko bi trebalo jer nije bio onoliko dobar koliko bi trebalo da bude – priča Oven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.