April 14, 2024

Saša Đorđević izražava poštovanje prema Milojeviću

1 min read

Proslavljeni srpski košarkaš i trener, Aleksandar Saša Đorđević, izdao je saopštenje povodom smrti svog kolege Dejana Milojevića. Milojević, koji je preminuo u 46. godini, bio je rukometni trener i priznat u svojoj oblasti.

Saša Đorđević, takođe poznat kao Deki, oprostio se na dirljiv način od svog kolege. Kao aktuelni selektor Kine, Đorđević je izrazio svoje saučešće porodici Milojevića. On je takođe podelio fotografiju Milojevićevog šampionskog prstena sa Golden State Warriors, koju ranije nismo imali priliku da vidimo.

U svojoj oproštajnoj poruci, Đorđević je izrazio najdublje saučešće porodici Milojevića. On je pohvalio Milojevića kao dobrog čoveka i poželeo mu večnu slavu. Đorđević je završio poruku sa rečima “Počivaj u miru”.

Ova smrt je veliki gubitak za sportsku zajednicu u Srbiji i celom svetu. Dejan Milojević će biti upamćen kao uspešan trener i cenjeni član sportske zajednice. Njegovo nasleđe živeće kroz njegove postignute uspehe i uticaj na buduće generacije sportista.

Srbija će se zauvek sećati Dejana Milojevića sa poštovanjem i zahvalnošću za njegov doprinos sportu i razvoju mladih talenata. Neka mu je večna slava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.