May 18, 2024

Nepoznat detalj o teniserima na Australijan openu: Evo koju muziku slušaju – izbor će vas iznenaditi!

2 min read

Ne volim kada mi u uši uđe muzika sa razglasa u pauzama jer je uvek drugačija – i zato želim samo “Stounse””, kaže velika obožavateljka Ser Mika Džegera i klape. “Ne mogu da vam kažem koja je, jer je to moja himna turnira – i ne bih da je upropastim time što bih vam je odala. Na mom prvom osvojenom Rolan Garosu je bila “Welcome to the Jungle”, a posle toga više nisam mogla da je slušam jer je oko nje stvorena takva frka, pa zato ova ostaje tajna”, izričita je Iga.

Ako vam ovaj izbor nije bio po volji, tu je i “DJ” Karlitos Alkaraz – sa svojim izborom: “Pre svakog meča slušam “Eye of the Tiger” ili “Heart On Fire”, jer me ta muzika baš motiviše. Veliki sam ljubitelj Rokija Balboe, i ova pesma me podseća na treninge koje je radio u tom serijalu filmova, čije sekvence premotavam u glavi”, odaje nam on.

Ni “hladni” Skandinavac Kasper Rud ne krije da muzika ima posebno mesto u njegovom životu, ali ne nužno kao izvor motivacije pred meč: “Da budem iskren, ne slušam ništa posebno pred meč jer imam druge načine i rutine da se uvedem u zonu koncentracije. Rado sam i pre spominjao da sam veliki ljubitelj Weeknd-a i njegove muzike, pa sam prošlog leta tri puta išao na njegove koncerte. Skoro da mi je neutoljiva želja da ga slušam uživo. Muzika čini puno toga dobrog ljudima širom sveta, a meni najviše prija kada sam na dugim letovima, jer mi pomaže da se isključim iz svega”, kaže Rud.

Sadrži sve – samo nje i nju… Može li umesto nje – “Staying Alive” od takođe Australijanaca – BeeGees-a?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.