May 18, 2024

Large Photo of Milojević in the Warriors Hall

1 min read

Golden Stejt Voriorsi su obeležili preranu smrt srpskog trenera i košarkaša Dejana Milojevića. Dvorana “Čejs centar” u San Francisku je bila ukrašena velikom fotografijom Milojevića sa crnom pozadinom, na kojoj je istaknuto njegovo ime i prezime, kao i inicijali u obliku srca. Ova gesta je bila izraz tuge i poštovanja prema preminulom.

Voriorsi su izrazili potresenost iznenadnom smrću Dejana Milojevića. Vest o njegovoj tragediji je bila šokantna za sve koji su bili povezani sa klubom, kao i za njegovu porodicu, prijatelje i sve one koji su imali priliku da rade sa njim. Situacija je bila veoma teška za sve koji su ga poznavali.

Podsetimo, zbog tragičnog događaja u Solt Lejk Sitiju, NBA liga je odlučila da odloži susret između Golden Stejta i Dalas Maveriksa. Ovaj potez je bio u znak poštovanja prema Dejanu Milojeviću i kako bi se omogućilo svima da se suoče sa ovim gubitkom i odaju počast njegovom životu i doprinosu košarci.

Dejan Milojević je ostavio veliki trag u svetu košarke i njegova smrt je bila veliki gubitak. Njegova ličnost i radost koju je uneo u košarkaški svet će zauvek ostati zabeleženi. Voriorsi su se potrudili da odaše počast njegovom pamćenju na velelepnom mestu kao što je “Čejs centar”, gde će njegova slika biti podsetnik na sve što je postigao u košarki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.