May 18, 2024

Kome ovo nije šokantno?

1 min read

Sulejmani, jedan od najvećih talenata koji je proizašao iz Partizanove omladinske škole, vraća se u Srbiju kako bi igrao u trećem rangu srpskog fudbala. To će sigurno biti zanimljivo za videti, s obzirom na to da je Sulejmani provela nekoliko decenija na najvišem nivou fudbala.

Nakon odlaska iz Partizana, Sulejmani je otišao u Herenven u Holandiji, gde je brzo ostvario zapažene rezultate. Zatim je igrao za nekoliko evropskih velikana, uključujući Ajaks i Benfiku. Međutim, najduže je bio deo Jang Bojsa, švajcarskog tima, čak sedam godina, od 2015. do 2022. Bio je i kapiten tog tima i igrao je u Ligi Evrope i kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Tokom svoje karijere, Sulejmani je imao priliku da se suoči sa svojim bivšim timovima, Partizanom i Crvenom zvezdom, u Ligi Evrope i kvalifikacijama za Ligu šampiona. Takođe je bio deo reprezentacije Srbije osam godina, od 2008. do 2016. Igrao je 20 utakmica za nacionalni tim i postigao jedan gol.

Sulejmani je bez sumnje ostavio traga u evropskom fudbalu i njegov povratak u Srbiju će sigurno privući pažnju fudbalske javnosti. Bilo bi interesantno videti koliko će se prilagoditi nižem rangu srpskog fudbala i kako će se takmičiti na toj razini nakon dužeg vremena na najvišem nivou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.