July 27, 2024

Dejan Milojević and Nikola Jokić’s Final Embrace: Here’s How It Looked

1 min read

U januaru, Aleksandar Stojanović intervjuisao je Dejana Milojevića. U ovom poslednjem intervjuu, njih dvojica su se srdačno pozdravili nakon meča. Milojević je bio Jokićev trener u Megi pre 12 godina, kada je Jokić završio juniorski staž i započeo seniorsku karijeru. Nažalost, taj zagrljaj je bio jedan od njihov poslednji, ako ne i poslednji.

Milojević je izrazio svoje osećaje o utakmici koju su izgubili. Iako nije video izraz svog lica, znao je da je odigrao malo ovakvih utakmica u kojima je izgubio. Opisao je kako je mogao tačno videti kako lopta ulazi, ali kad krene nizbrdo, sve ide nizbrdo. Ova situacija se malo puta desila u njegovom životu.

Dejan Milojević je bio prepoznat u Americi po svom radu sa “Džokerom” – Nikolom Jokićem. Mnogi su ga pitali kako je uspeo “napraviti” Jokića, ali on je oštro odgovorio da nije on taj koji je stvorio Nikolu Jokića. Oni su zajedno radili u Megi od 2012. do 2015, kada je Jokić otišao u Denver i postao najbolji igrač ABA lige. Iako je Milojević skroman, njegove zasluge za Jokićev uspeh su ogromne, a njihov odnos je uvek bio poseban.

Nažalost, nakon meča, Dejan Milojević je hitno hospitalizovan, što je dovelo do odlaganja meča prema odluci NBA lige. Trener Golden Stejta, Stiv Ker, izrazio je svoje najdublje saučešće porodici Dejana Milojevića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.