May 17, 2024

Livestream of the match between Red Star and Akritas on Cyprus

1 min read

Crveno-beli su poveli u osmom minutu golom Aleksandra Kataija iz penala. Međutim, nakon toga su usledile serija promašaja beogradskog tima, koji je kažnjen u 34. minutu kada je Fratea postigao pogodak za izjednačenje. Preokret domaćoj ekipi doneo je Tijerno tri minuta kasnije. Kiparski drugoligaš je bio osokoljen dešavanjima na terenu i nastavio je da muči crveno-bele.

Zvezda je uspela da dođe do izjednačenja u 60. minutu susreta golom Stefana Mitrovića. Nastavak igre je doneo sijaset šansi na obe strane, ali rezultat je ostao nepromenjen sve do 89. minuta, kada je mrežu zatresao Knežević.

Crvena zvezda će odigrati još četiri utakmice na Kipru, ali za sada se ne znaju imena svih rivala. Klub će tražiti protivnika koji će im poslužiti kao generalna proba za kraj ovog dela sezone. Navijači mogu da prate direktan prenos meča na portalu.

Narednu utakmicu crveno-beli igraju za Svetog Jovana u subotu, 20. januara, protiv mađarskog Zalaegersega. Nakon toga slede dueli protiv Spartaka iz Subotice 24. januara i lučanske Mladosti 28. januara. Postoji pominjanje da će generalna proba biti 1. februara, možda protiv jermenskog Ararata, ali još uvek nije zvanično potvrđeno od strane kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.