May 6, 2024

Hamed Traore on loan at Napoli

1 min read

U saopštenju za javnost, aktuelni italijanski prvak je precizirao da ugovor o pozajmici sadrži i otkupnu klauzulu na kraju sezone. Italijanski mediji su preneli da će Napoli moći da otkupi ugovor Traorea za 25 miliona evra.

Traore je od 2017. do 2023. nastupao u italijanskoj Seriji A, kada je nosio dresove Empolija i Sasuoloa. Tokom tog perioda, stekao je iskustvo i igrao redovno na najvišem nivou fudbala u Italiji.

Osim toga, Traore je takođe imao priliku da predstavlja svoju nacionalnu selekciju. Do sada je odigrao devet mečeva za svoju zemlju i postigao dva gola, što govori o njegovom potencijalu i kvalitetu kao fudbalera.

Otkupna klauzula od 25 miliona evra ukazuje na to da Napoli vidi Traorea kao perspektivnog i vrednog igrača za svoj tim. Potencijalni otkup ugovora sugeriše da je klub zadovoljan njegovim dosadašnjim nastupima i uveren u njegov budući razvoj.

Sve u svemu, ovo saopštenje o Traoreovom ugovoru sa Napolijem jasno naglašava interesovanje kluba za njegovim uslugama i podršku koju mu pruža.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.