May 18, 2024

Bobi Marjanović bid farewell to Milojević

2 min read

Srpski trener i legendarni košarkaš Dejan Milojević preminuo je u 47. godini. Vest o njegovoj smrti izazvala je veliku tugu među ljubiteljima košarke i sportskom svetu uopšte. Na društvenim mrežama, košarkaš Boban Marjanović se emotivno oprostio od Milojevića.

“Dejane, ne mogu rečima da opišem koliko sam šokiran i tužan što više nisi sa nama. Inspirisali ste me da budem najbolja verzija sebe svakog dana i vaš uticaj je promenio moj život. Hvala vam što ste mi pomogli da ostvarim svoje snove! Ti si jedan od najboljih trenera za koje sam imao blagoslov da igram. Molim se za vašu porodicu i prijatelje tokom ovog vremena jer ćete nam jako nedostajati. Bog je danas primio anđela. Zauvek u našim srcima.”, napisao je Bobi.

Dejan Milojević je bio poznat kao sjajan trener i uspešan košarkaš. Njegova smrt je iznenadila mnoge, ostavljajući za sobom prazninu u sportskoj zajednici. Mnogi se sećaju njegovog uticaja na igrače i posvećenosti koju je pokazivao u svom radu.

Njegovo nasleđe će živeti kroz sve one koje je trenirao i inspirisao, kao i kroz uspehe koje su postigli pod njegovim vođstvom. Dejan Milojević će biti uvek prisutan u srcima onih koji su ga poznavali i voleli.

U ovim teškim trenucima, porodici i prijateljima Dejana Milojevića šaljemo iskreno saučešće. Neka pronađu snagu i mir u sećanjima na dragog trenera i igrača, koji je ostavio dubok trag u svetu košarke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.