July 27, 2024

Conversation Between Embiid and Jokic After the Game

2 min read

Dugo iščekivani okršaj između Nikole Jokića i Džoela Embida ovaj put je pripao Kameruncu. Nakon meča, kamere su zabeležile jednu izuzetno zanimljivu scenu na terenu. MVP regularnog dela sezone, Džoel Embid, prišao je aktuelnom šampionu i najboljem igraču finalne serije, Nikoli Jokiću, i šapnuo mu nešto na uvo. Nakon kratkog razgovora, zagrlili su se i srdačno pozdravili.

Embid je kasnije otkrio šta je rekao srpskom košarkašu. Izjavio je da ga je proglasio za najboljeg igrača u ligi. Ranih je dana već rekao da su Denver Nagetsi najbolji tim u ligi, te da je Jokić bio MVP finala. Takođe mu je poručio da nastavi s tim što radi, jer je to što ga čini najboljim u ligi.

Ova gesta međusobnog priznanja i poštovanja između dva igrača bila je zabeležena i primećena od strane publike. Obojica su se pokazala kao veliki rivali na terenu, ali i kao veliki prijatelji van njega. Njihova sportska rivalstva su očigledna, ali je takođe vidljivo da njihovo poštovanje i divljenje jedan drugome takođe postoji.

Ovaj susret još jednom je pokazao koliko je Jokića i Embida cenjen u svetu košarke. Obojica su izuzetno talentovani i uspešni igrači, i njihov odnos će sigurno privući pažnju navijača i dalje. Vidimo se za dve nedelje, poručio je Embid na kraju, nagoveštavajući da će sledeći okršaj biti jednako uzbudljiv kao i ovaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.