July 27, 2024

Raonic withdraws from Melbourne match against De Minaur

1 min read

Australijski teniser Aleks de Minor plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu. To se dogodilo nakon što mu je Kanađanin Miloš Raonić predao meč. Raonić je osvojio prvi set u taj-brejku, ali je izgubio drugi set sa 6:3. Kada je De Minor poveo u trećem setu sa 2:0, Raonić je odlučio da preda meč. De Minor, koji je deseti teniser sveta, igrat će protiv Italijana Matea Arnaldija u narednom kolu.

U ženskom delu turnira, Uns Džabir iz Tunisa plasirala se u drugo kolo nakon pobede nad Ukrajinkom Julijom Starodubcevom sa 6:3, 6:1. Meč je trajao 68 minuta. Džabir, koja je šesta teniserka sveta, će se suočiti sa Ruskinjom Mirom Andreevom u drugom kolu. Još jedna teniserka koja je prošla dalje je španska teniserka Paula Badosa, koja je pobedila Amerikanku Tejlor Tausend sa 6:1, 6:3. Badosa, trenutno rangirana kao 100. na WTA listi, će se sastati sa Ruskinjom Anastasijom Pavljučenkovom u drugom kolu.

U drugo kolo turnira su se takođe plasirale švajcarska teniserka Viktorija Golubić, koja je eliminisala Ruskinju Veroniku Kudermetovu, i Ruskinja Anastasija Zakharova, koja je pobedila Kazahstanku Juliju Putincevu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.