May 5, 2024

Nik Kirjos užario tenisku javnost

1 min read

“Videli ste da i velikani poput Federera, Nadala ili Mareja imaju problema u takvim situacijama protiv Đokovića na grend slemovima. Da li mislim da postoje teniseri koji to mogu? Mislim. Mislim da Novaka mogu da pobede, da je definitivno favorit, ali prvo ću u to morati svojim očima da se uverim…”, kazao je Nik Kirjos koji je debitovao u ulozi komentatora.

Kirjos je takođe istakao i da problem sa zglobom koji Đoković ima nije dovoljna prednost za njegove protivnike, dodajući da je najveći problem što mu je “nemoguće ući u glavu”: “Ja sam mislio da sam to uradio kada sam osvojio set na Vimbldonu, ali je s razlogom Novak najbolji svih vremena, toliko je siguran u sebe”, naglasio je Kirjos i dodao u kakvim je sada odnosima sa Noletom, s kojim je godinama ratovao: “Sada smo prijatelji. Ja igram sa ovim momcima, tuširamo se zajedno, tako da je ludo, nadam se da ću vam pomoći u komentarisanju sa onime što ja znam”.

I sam Novak Đoković je čuo njegov meč komentariše Australijanac: “To je jako lepo, Kirjos je jedan od najpopularnijih tenisera i ono što donosi igri i sportu je specijalno i uzbudljivo. Bili smo u prilici da sinoć razgovaramo u podkastu, ali ne znam baš da li je uživao u meču od četiri sata. Nedostaje mi na terenu, sa onim svojim servisom ispod ruke!”, naglasio je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.