May 18, 2024

Live Stream: Denver vs Indijana Game

2 min read

Košarkaši Denvera ostvarili su novu pobedu, ovog puta protiv izazovne ekipe iz Indiane. Na svom terenu, Nagetsi su trijumfovali rezultatom 117:109. Ključna figura utakmice bio je Nikola Jokić, koji je preuzeo ulogu lidera u završnom delu meča. Jokić je završio utakmicu sa 25 poena, 12 skokova i devet asistencija. Već u tom trenutku, Jokić je imao dabl-dabl učinak sa 16 poena i 10 skokova, ali mu su mu nedostajale dve asistencije za tripl-dabl.

Ušavši u poslednjih šest i po minuta utakmice, Jokić je ostvario devetu asistenciju, koja je rezultirala trojkom porta Denvera i povećanjem vođstva na 102:93. Samo minut kasnije, Jokić je ostvario 11. skok i postigao 20. poen. Tri minuta pre kraja utakmice, Jokić je ponovo zabeležio ofanzivni skok, ukupno 12. na meču, i ostvario 22. poen. Nagetsi su u tom trenutku imali prednost od 109:97.

U finišu četvrtine, Jokić je postigao četiri vezana poena, dostižući ukupno 16 poena, što je dovelo do vođstva Nagetsa od osam poena – 85:77, minut i po pre kraja četvrtine. Međutim, Jokić je bio u nezavidnoj situaciji jer je imao tri lične greške.

U prvom poluvremenu, najefikasniji igrači Denversa bili su Marej i Gordon sa po 14 poena. Indijana je držala korak sa domaćinom, čak i povela u 8. minutu rezultatom 18:19, što je nateralo trenera Melouna da zatraži tajm-aut. Međutim, Denver se brzo vratio u igru.

Jokić je u tom trenutku imao šest poena, šest skokova i četiri asistencije, pokazujući da je srpski as već doprineo timskom uspehu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.