May 5, 2024

Kečmanović trijumfuje na Australijan Openu

2 min read

Japanac Vatanuki je poznanik našeg asa još iz juniorskih dana. Tokom meča koji je za mnoge posmatrače bio iznenađujuće težak za pobediti, Vatanuki je pokazao da dobro poznaje našeg igrača i demonstrirao skoro fanatičnu borbenost tokom celog meča. Miša je uspeo da prevaziđe gubitak prvog seta, napravi brejkove kada je bilo najvažnije i odbrani se od nasrtaja protivnika. Iznenađen je sa svim linijama koje je Vatanuki pogađao pri servisu, ali je na kraju pobedio i potvrdio svoju stabilnost i upornost.

Kecmanović ističe da je sticanje i održavanje pozitivnog odnosa prema igri zahtevan proces za tenisere. On je sa svojim timom dosta radio na tome i trudi se da misli i ponaša se pozitivno čak i kada nije u tom raspoloženju. Njegov cilj je da ne dozvoli padove i da ostane sto posto prisutan tokom celog meča.

Kecmanović je takođe promenio imidž i nosi atraktivne naočare na konferenciji za medije. Takođe je napravio neke važne promene u svom timu i vođstvu karijere. Njegov trener ostaje isti, ali ima i dodatni tim stručnjaka za fizio-terapiju i kondiciju. Uz to, promenio je i agenciju za menadžment.

On se priseća podrške publike koja ga je nosila tokom pobeda na Dejvis Kupu u Malagi. Podrška publike mu mnogo znači i daje mu energiju tokom meča. Kecmanović se nada da će moći da se oduži publici na pravi način.

Kada je reč o slobodnom vremenu, Kecmanović putuje sa Plejstejšnom i igra video igre da bi odmorio mozak. Takođe uživa u šetnji po Melburnu i izlascima na ručak i večeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.