May 9, 2024

Budućnost’s Basketball Team Defeats Krka

1 min read

Kola ABA lige su odigrana, a u jednom od mečeva Crnogorska ekipa Budućnost je uspela da pobedi ekipu Krke. U ovoj utakmici, predvodili su ih Brendon Pol sa 20 poena, Kenan Kamenjaš sa 17 poena i 11 skokova, i Vladimir Mihailović sa 16 poena. Sa druge strane, najefikasniji igrač za ekipu Krke bio je Džajrus Hamilton sa 15 poena, dok je Miha Cerkvenik postigao 13 poena, a Darko Planinić 11.

Posle 15 odigranih kola u regionalnom takmičenju, ekipa Budućnosti se nalazi na drugom mestu na tabeli. Imaju 11 pobeda i pet poraza, što je zaista impresivno. Sa druge strane, ekipa Krke se nalazi na pretposlednjem mestu, sa svega tri pobede i čak 13 poraza. Ovo je definitivno težak period za njih, ali ima vremena da se poprave i poboljšaju svoju poziciju na tabeli.

Ukupno gledajući, ova utakmica je bila uspešna za Budućnost, koja je ostvarila pobedu i nastavila da se bori za što bolji plasman na tabeli. Sa druge strane, ekipa Krke će morati da pronađe načine da se popravi i poboljša svoje rezultate u narednim utakmicama kako bi ostvarili bolje rezultate i zadržali se u takmičenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.