May 19, 2024

Real Madrid basketball team defeats Valencia in overtime

1 min read

Košarkaši Real Madrida su ostvarili pobedu na svom terenu u utakmici 21. kola Evrolige protiv Valensije. Utakmica je završena rezultatom 96:86 nakon produžetka. Real Madrid se ovom pobedom učvrstio na prvom mestu tabele.

Real Madrid je imao nekoliko ključnih igrača koji su dali veliki doprinos pobedi. Fakundo Kampaco je predvodio ekipu sa 19 poena i sedam asistencija, dok je Valter Tavares ostvario impresivan učinak od 18 poena i 19 skokova. Serhio Ljulj je takođe bio veoma efikasan sa 16 poena. Ostali igrači poput Džanana Muse i Maria Hezonje takođe su dali svoj doprinos sa 13 odnosno 10 poena.

Sa druge strane, Brendon Dejvis je bio najefikasniji igrač u ekipi Valensije sa 19 postignutih poena, dok je Kris Džons imao 17 poena i šest asistencija. Srpski košarkaš Stefan Jović je takođe dao svoj doprinos sa 11 poena, četiri skoka i četiri asistencije.

Real Madrid sada zauzima ubedljivo prvo mesto na tabeli sa 19 pobeda i samo dva poraza. Sa druge strane, Valensija se nalazi na 11. poziciji sa 10 pobeda i 11 poraza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.