May 13, 2024

Milutin Aleksić kritizirao Nejpira

2 min read

Stručni konsultant Sport kluba je tokom nedavnog događaja oštro kritikovao Šabaza Nejpira, bivšeg igrača Crvene zvezde, koji je odigrao veoma loše za Milano. Izjavio je: “Nejpir? Bolje da se uhvati za dalekovod, nego za srpski, zvezdaški inat. Svakom sportisti želimo da pronađe sredinu u kojoj uživa. Zvezda je u Milanu iskoristila frustraciju tog igrača. Treba se zahvaliti Armaniju i treneru Mesini što su ga vratili. Dosta je doprineo ovome što se dešava u Zvezdi u ovom momentu. Zaista ne želim da iz mene izbija revanšizam, bez ikakvog navijačkog prisustva, ovo je samo moje sportsko mišljenje. Želim da mu se zahvalimo na sjajnoj partiji za Zvezdu, napokon.”, rekao je Aleksić.

On je posebno pohvalio Litvanca Rokasa Gedraitisa, koji je bio nepobjediv na terenu. “Pohvalio bih Gedraitisa, radio je sve stvari koje ga čine apsolutno dominantnom figurom u ovom meču. Pokazao je da bez njega Zvezda ne može da računa na ozbiljnije rezultate. Miloš je u prvom poluvremenu bio Mocart na terenu, ali oseća se da nije skroz zdrav, hramlje, ali to je pravi kapiten na terenu, vuče ekipu… Žao mi je Nedovića, odlično je otvorio utakmicu, nije se štedeo ni u odbrani. Energetski pristup čitave ekipe je bio na visokom nivou.”, zaključio je Aleksić.

Podsetimo, Nejpir je utakmicu završio sa samo šest postignutih poena uz šut iz igre od 2/10 (1/4 slobodna bacanja). Imao je ukupan indeks korisnosti od 5 i +/- indeks od -5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.