May 20, 2024

Đoković trijumfira i osvaja krunu

1 min read

Đoković je jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, posebno kada je reč o Australijan openu. Osvojio je ovaj grend slem turnir čak 10 puta, bez da je i jednom bio poražen u finalu. Organizatori su ga proglasili za teniskog “GOAT-a” (najvećeg svih vremena) i prikazali su emotivne trenutke sa prošlogodišnjeg takmičenja u kratkom videu, stavljajući mu simboličnu krunu na glavu.

Nakon učešća na Junajted kupu sa reprezentacijom Srbije, Đoković se već neko vreme nalazi u Australiji, gde vredno trenira. Na poslednjem treningu, bio je odlično raspoložen i kamere su uhvatile nekoliko interesantnih trenutaka. U jednom trenutku, Đoković se upustio u rvački momenat, pokazavši svoju fizičku spremnost i snagu. Takođe, imao je susret sa svojom dobrom prijateljicom, Arinom Sabalenkom, prošlosezonskom šampionkom ženske konkurencije.

Svi su uzbuđeni zbog nadolazećeg Australijan opena, koji počinje u nedelju, 14. Januara. Đoković će pokušati da odbrani svoju titulu i ostvari još jedan trijumf na ovom prestižnom turniru. Njegovi uspesi i dosadašnja dominacija na ovom takmičenju čine ga jednim od favorita za osvajanje titule.

Nadamo se da će Đoković nastaviti sa sjajnim igrama i da će ponoviti svoj uspeh na Australijan openu. Bez obzira na to, njegova impresivna karijera i dostignuća su već sada obeležili istoriju tenisa, a mnogi ga smatraju za najboljeg igrača svih vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.