May 3, 2024

Details of Mane’s arranged marriage emerge

2 min read

Mediji su intenzivno spekulisali o navodnoj vezi između Manea i Ajše, tvrdeći da su njih dvoje krili ovaj odnos sve do trenutka kada je ona postala punoletna. Međutim, otac devojke oštro je demantovao ove tvrdnje. On je izjavio kako njegova supruga i Ajša nikada nisu “izlazile” sa Maneom u tradicionalnom smislu. Umesto toga, Mane je prvi put upoznao Ajšu kada su ona i njena majka posetile njegovu porodicu. Izgleda da je Mane video nešto posebno u njoj već tada, a isto su uočili i njegovi roditelji. Nakon toga, Maneovi roditelji su posetili Ajšinu porodicu kako bi tradicionalno razgovarali o njihovom odnosu, sve dogovorili i čekali pravi trenutak za venčanje. Otac tvrdi da Ajša i Mane nisu izlazili jer je ona bila mlada u to vreme.

Prema navodima, njihov brak je bio dogovoren dok je Ajša još bila u školi. Međutim, čekali su da ona napuni 18 godina kako bi se konačno venčali. U međuvremenu, Mane je bio brinuo o svim njenim računima, preuzimajući finansijsku odgovornost. Interesantno je da poznati fudbaler, koji je inače poznat i po svojim humanitarnim aktivnostima, nije samo brinuo o Ajšinim potrebama. On je kupio laptop računare za njenu školu, obezbedio internet za celu zajednicu u kojoj žive, kao i mesečnu finansijsku pomoć od 70 evra za svaku porodicu koja tu živi.

Ove informacije pružaju drugačiji pogled na odnos između Manea i Ajše, osporavajući glasine o njihovom navodnom skrivanju veze. Sve ukazuje na to da je njihov odnos počeo na tradicionalan način, uz uvažavanje običaja i odluke koje su čekale pravi trenutak za venčanje. Maneov humanitarni rad takođe pokazuje njegovu želju da pomogne lokalnoj zajednici, što je vrednost koju deli i sa svojom budućom suprugom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.