May 20, 2024

Boris Beker’s Exclusive Interview with Kurir!

2 min read

U 2016. Boris Beker je govorio o važnosti poverenja u odnosu između trenera i igrača. On je istakao da nikada nećete saznati sve detalje o onome što je uradio kao trener, kao ni o pitanjima koja je dobio, savetima koje je dao i načinu na koji je nešto uradio. Beker je naglasio da su bili uspešni zajedno i da i dalje smatraju jedan drugoga prijateljima.

Beker smatra da je 2023. bila jedna od najuspešnijih godina u Đokovićevoj karijeri, i da bi 2024. mogla biti slična, ali da neće biti lako. On je istakao da je prošla sezona pokazala da godine samo broj za Đokovića, koji postaje sve bolji. Međutim, Beker smatra da će ova godina biti otežavajuća za Đokovića zbog napretka mladih igrača. Oni su stekli više iskustva i postali pametniji, što će predstavljati izazov za Đokovića.

Beker je takođe izjavio da izazivači takođe neće imati lak zadatak sa Đokovićem, posebno na Australijan openu. On je naglasio da Đoković može da ispraši guzice svojim protivnicima, i da ne bi se kladio protiv njega u Melburnu.

Na kraju 2023. Đoković je igrao protiv tenisera Holgera Runea, sa kojim je Beker radio. Susreti su bili u četvrtfinalu mastersa u Parizu i u grupnoj fazi završnog ATP turnira u Torinu. Beker je opisao ove susrete kao sjajne, i rekao da je Holger mogao da pobedi u oba, ali da je Đoković bio bolji. On je istakao da mu se Holger sviđa jer je dinamičan i podseća ga na mladog Đokovića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.