April 21, 2024

Anthony Davis Joins Denver Because of Jokić

2 min read

Karmelo Entoni bio je prva superzvezda koja je broj 15 učinila popularnim u Denveru. Bio je jedan od najboljih igrača u istoriji ove franšize i verovao je da će jednog dana njegov dres sa brojem 15 biti podignut pod svodove “Bol arene”.

Međutim, onda se pojavio Srbin Nikola Jokić i ukrao mu slavu. Nikola je uzeo broj 15 i stavio na njega svoj pečat.

U popularnom podkastu “7 PM in Brooklyn” Entoni je opleo po bivšem klubu jer su Jokiću dali da nosi njegov broj. On smatra da su to namerno uradili kako bi izbrisali sve što je uradio za klub iz Kolorada. “Bio je to sitan manevar. Nije bilo kao – ‘Imamo brojeve da biraš’, nego evo ti 15”, kaže ogorčeni Entoni i dodaje: “Stavili su Jokića u središte toga. On nema pojma šta se dešava. Možda bi rekao: ‘E mogao bih da nosim 15, to je Melov broj’. Mogao je da ga nosi da oda poštovanje. Ali oni su mu dali 15 kako bi pokušali da izbrišu ono što sam uradio. Ranije sam dosta razmišljao o tome, al više ne. Šta je bilo, bilo je”.

Na pitanje kako se osećao, Karmelo odgovara: “Pomislio sam: ‘J*bote, šta se dešava’. Stvarno su mu dali 15. Pomislio sam da je to zbog svega što se pisalo… ‘Hteo je da ode. Hteo je da uradi ovo…’ Pokazali su nepoštovanje, samo su želeli da izbrišu sve što sam uradio. Rekli ste ostatku sveta da sam mrtav, a nikada loše nisam pričao o vama.”

“Verujem da je to namerno urađeno. To je bio šamar”, zaključio je Entoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.