May 4, 2024

Bogdanović impresionira najluđim košem i potvrđuje majstorstvo

2 min read

Košarkaši Orlanda slavili su protiv Atlante na svom terenu nakon produžetka rezultatom 117:110. Paolo Bankero bio je najefikasniji u pobedničkom timu, postigavši 35 poena, od kojih je osam postigao u produžetku. Kejleb Hjuston takođe je bio izuzetno dobar sa 25 poena. Posebno se istakao kapiten reprezentacije Srbije postigavši “cirkuski” koš, kada se našao u nezgodnoj situaciji, okrenut leđima ka košu protivnika, ali je ipak uspeo da pogodi.

Los Anđeles Lejkersi su na svom terenu pobedili Los Anđeles Klipersa rezultatom 106:103, čime su prekinuli niz od četiri uzastopna poraza. Lebron Džejms predvodio je Lejkerse sa 25 poena, osam skokova i sedam asistencija, dok je Entoni Dejvis dodao 22 poena i deset skokova. Na drugoj strani, najefikasniji su bili Pol Džordž i Ivica Zubac sa po 22 ubačena poena.

Dalas je na svom terenu pobedio Minesotu rezultatom 115:108, a glavne zasluge pripadaju Kajriju Irvingu sa 35 poena i Luki Dončiću sa 34 poena. U ekipi Minesote, koja je doživela treći poraz u poslednjih pet utakmica, najbolji je bio Entoni Edvards sa 36 poena.

Toronto, čiji stručnjak je Darko Rajaković, pobedio je Golden Stejt na gostovanju rezultatom 133:118. Toronto je predvodio Aj Džej Beret sa 37 poena, dok je Klej Tompson bio najbolji kod domaćina sa 25 poena.

Nju Orleans je lako pobedio Sakramento na gostovanju rezultatom 133:100, uz 30 poena Si Džej Mekaluma. Memfis je uspeo da nadoknadi minus od 11 poena u poslednjoj četvrtini i slavi protiv Finiksa rezultatom 121:115. U meču ranije sinoć, Portland je bio bolji od Bruklina posle produžetka rezultatom 134:127.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.