April 26, 2024

Panathinaikos Secures Dominant Victory over Monaco in Euroleague

1 min read

Kola Evrolige su nastavljena, a u fokusu je bio meč između grčkog tima Panatinaikosa i francuskog tima Monaka. Grčka ekipa je predvodila Matijas Lesor sa impresivnih 23 poena, devet skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte, uz indeks od 42 poena. Kendrik Nan takođe je pružio značajan doprinos u pobedi sa 21 poenom. Konstantinos Mitoglu je postigao 12 poena, dok je Huančo Ernangomes zabeležio 10 poena. Na drugoj strani, Donatas Motijejunas se istakao sa 13 poena kao najefikasniji u ekipi Monaka. Majk Džejms je takođe doprineo sa 11 poena, šest skokova i pet asistencija.

Panatinaikos se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 13 pobeda i osam poraza. S druge strane, Monako zauzima osmu poziciju sa 11 pobeda i 10 poraza. Oba tima su u trci za plasman u plej-of fazu takmičenja.

Ovaj meč je pokazao da Panatinaikos i dalje igra jaku košarku, sa sjajnim individualnim performansama, dok se ekipa Monaka bori da ostane konkurentna u ligi. Ostatak sezone će biti veoma važan za obe ekipe kako bi ostvarile svoje ciljeve i plasirale se u plej-of.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.